Beställ ett gratis infopaket till din grupp

Beställ ett gratis infopaket

Beställ ett gratis infopaket

Ange dina uppgifter i formuläret så skickar vi ut gratis information till er. Ni får säljmaterial och varuprover att klämma på. Sen hör vi av oss om ungefär en vecka för att se hur era tankar går.

Vad är ett infopaket?

Det är ett paket med säljmaterial och de beställningslistor som varje säljare får när ni väl startar en försäljning. Självklart skickar vi med en bambutandborste som ni kan känna på, och pröva.

Beställ ett gratis infopaket till klassen

Våra trycksaker

För den som vill spara på miljön går våra trycksaker bra att ladda ner nedan i PDF-format.

Beställ infopaket - katalogen
Broschyr

Broschyren innehåller all info ni behöver kring försäljningen. Ni kan också läsa mer om bambutandborstar, bambu, plast och tips som gör er försäljning mer lyckad.

Trycksaker - Beställningslistor
Beställningslista

Beställningslistan är navet i försäljningen, här skriver ni upp vem som vill köpa vad. Alla säljare får 2st, behöver ni fler går det bra att ladda ner PDFen och skriva ut den.


Hur mycket behöver ni tjäna?0.00SEK

Ovan ser ni gruppens förtjänst. (sen finns det en del bonusar också)

Rekoval Logo Valter

Vanliga frågor kring försäljningen

Var en del av lösningen

Dra ert strå till stacken för att göra världen till en aningen bättre plats.

Att tänka och agera hållbarhet är en naturlig del i vår verksamhet. Rekoval ska alltid sträva efter att minimera den negativa miljöpåverkan. Omsorgen om miljön ska påverka verksamheten och ingå som en central del i det dagliga arbetet.

Rekoval ska spela en aktiv roll i att lyfta hållbarhetsfrågor i hela värdekedjan och det bästa vi kan göra för miljön är att minska vårt miljöskadliga avfall. Det uppnår vi genom att tänka på vad vi konsumerar och återanvända det vi har. Därför är rekovals huvudsakliga bidrag primärt att påverka hur människor konsumerar.