Tjäna pengar till föreningen

Tjäna pengar till föreningen

Sälj våra ekologiska produkter och tjäna en rejäl grön slant till föreningen.

Tjäna pengar till föreningen

Tjäna pengar till föreningen snabbt och enkelt. Sälj våra ekologiska bambutandborstar i 5-pack och behåll 75kr för varje sålt paket som ni i er tur säljer för 150kr.

40

Säljare
i gruppen

15

Paket säljer
alla i gruppen

600

Paket har ni
sålt totalt

45K

Blir föreningens
välförtjänta vinst

Gör något bra för miljön och åk till Liseberg

Är du medlem i en förening som är sugna på att åka iväg tillsammans? Göra nåt sjukt kul ihop. Kanske ni är en fotbollsförening som ska på cup, ett gäng hästtokiga som vill på ridläger, scouter som drömmer om att vandra på Machu Picchu eller ett gäng som är otroligt peppade på Liseberg. Oavsett var ni ska behöver ni tjäna pengar till föreningen, kanske till och med en rejäl slant.

Om ni ska åka på cup men inte riktigt bestämt er för vilken, då skulle vi vilja slå ett slag för sajten cuper.se som listar i stort sett alla cuper för olika föreningar.

Hur mycket vill ni tjäna?0.00SEK

Ovan ser ni gruppens förtjänst. (sen finns det en del bonusar också)

Rekoval Logo Valter
Sälj populära produkter
Lättsålda och
populära produkter

Ni säljer en ekologisk tandborste i bambu, en produkt alla använder. Priset är satt så att alla har råd, vilket gör det enkelt för er att sälja till föreningen.

Behåll 50% av försäljningen
Behåll hälften av det ni säljer

Paketen ni säljer till föreningen kostar 150kr, ni behåller hälften, alltså 75kr. Om ni är 40 i föreningen och vill tjäna ihop 50.000 kr för en drömresa räcker det att alla säljer 17 paket var.

Ekologiskt & miljövänligt
Sälj ekologiska
tandborstar i bambu

Ni säljer ekologiska bambutandborstar med nedbrytbart skaft och borst i Nylon-6. Kommer i 5-pack, indivduellt packade packade i återvunnen kartong.

Sälj först - Betala sen
Sälj först – Betala sen

Ni behöver aldrig ligga ute med pengar. När ni säljer våra produkter får ni själva alltid betalt först. När försäljningen är slutförd betalar ni oss hälften.

Lättsålt deluxe
Ekologiskt och miljövänligt

Våra borstar är miljövänliga och ekologiskt framställda, samtidigt är de lika bra som de miljöovänliga originalen. Förnyelsebart är alltid bättre än plast.

Hägrar klassresan?
Hägrar en resa?

Gör då slag i saken. Snacka ihop er, starta en försäljning och ta upp beställningar. Få sen hem borstarna, dela ut dom och tjäna 75kr per paket.

Tjäna pengar till föreningen – Så här mycket kan ni tjäna!

10K

Sälj 133 paket

Är ni 40 i föreningen och alla säljer 3.3 paket var i snitt så tjänar ni 10.000kr.

25K

Sälj 400 paket

Är ni 40 i föreningen och alla säljer 10 paket var i snitt så tjänar ni 10.000kr.

50K

Sälj 666 paket

Är ni 40 i föreningen och alla säljer 16.6 paket var i snitt så tjänar ni 10.000kr.

Enkelt att sälja till föreningen

Varför inte låta era drömmar gå i uppfyllelse? Om alla drar sitt strå till stacken kan ni utan problem tjäna mycket pengar till din förening, vad sägs om 25-50 tusen till föreningens spargris?

Kanske behöver du tips på hur ni tjänar pengar till föreningen? Kanske du funderat i banorna över ’Vad kan vi sälja till vår förening?’ Möjligen är det dags att överge försäljningen av lotter, kakor eller korv med låg förtjänst, springa runt tills sulorna är utslitna? Sälj något med hög förtjänst, t.ex en ekologisk tandborstar i bambu, på kuppen behålla 50% av hela försäljningen och vara en del av lösningen.

Var en del av lösningen

Hjälp oss göra världen till en bättre plats

Vår ambition är att påverka de barn och ungdomar som distribuerar våra produkter, få dem att se möjligheter i den miljöomställning som ligger framför oss. Genom att väcka entreprenörsanda och utmana förlegade konsumtionsmönster har barn och ungdomar tillsammans med Rekoval möjlighet att vara med och driva en positiv miljöomställning.


För föreningar och skolor ger vi dem en möjlighet att finansiera sina egna mål, samtidigt som dem bidrar till att minska miljöskadligt avfall. Tillsammans med Rekoval kan man som förening eller skola spela en mera aktiv roll i samhället som förespråkare för klimatsmarta alternativ.