Säljmaterial för er försäljning

Säljmaterial & varuprover

Sälj populära produkter
Broschyr

Alla får varsin broschyr fylld med svar på alla frågor ni har inför er försäljning. Du kan också läsa om bambu, plast & miljöförtjänst.

Behåll 50% av försäljningen
Beställningslistor

Beställningslistor till alla säljare är givet. Perfekt för att hålla koll på sin försäljning, men också för att lägga ut på arbetsplatser.

Ekologiskt & miljövänligt
Varuprover

Hela gruppen får varuprover av det ni kommer sälja, vilket kommer göra det mycket enklare när era kunder får se produkterna.

Säljmaterial – gör skillnaden

Säljmaterialet som ni får är tänkt att hjälpa er på traven och här ser du hur bambutandborsten ser ut men även broschyren och beställningslistan. Klicka på respektive bild för att se en PDF eller högerklicka för att ladda ner.

Alla säljare får varsin broschyr, två beställningslistor (ladda ner fler) & varuprover att visa upp.

Säljmaterial för din försäljning
säljmaterial - Broschyren

Broschyren

Broschyren på 8 sidor, som är riktad till alla som säljer, är fylld med säljtips, exempel på hur mycket ni kan tjäna, info om våra produkter och mycket mer. Baksidan extraknäcker som beställningslista, ifall någon vill ha den med sig när ni säljer.

Läs i broschyren om:
– Hur mycket ni tjänar
– Våra bästa säljtips
– Bambutandborsten ni säljer
– Bambu
– Argument mot plast

säljmaterial - beställningslista

Beställningslistan

Det är beställningslistan som du har med dig när du är ute och säljer. Skriv ner vem som köpt vad så är det en enkel match att dela ut produkterna efter slutförd försäljning. Det blir också enklare för den som är försäljningsansvarig att veta hur många gruppen sålt totalt.

Formuläret innehåller;
Framsida
: En säljande text för er grupp
Framsida: Plats för ditt namn + förening/skola
Baksida: Plats för att ta upp beställningar

Alla i gruppen får två beställninglistor, en ni kan ha med er och en föräldrarna kan turas om att ha på jobbet.

säljmaterial - varuprover

Varuprover

När ni är ute och säljer kommer det förenkla för er ifall ni kan visa upp det som ni faktiskt säljer. Det gör jobbet mycket enklare. Så alla säljare får varsin bambutandborste tillsammans med broschyr och beställningslistor.

Var en del av lösnningen

Hjälp oss göra världen till en bättre plats

Det är fler och fler idag som väljer att köpa klimatsmarta produkter. Men det är fortfarande många som inte är medvetna om att det finns klimatsmarta alternativ som är relativt billiga. Vårt miljöansvar tar vi genom att nå de som inte aktivt själva söker klimatsmarta alternativ, och på så sätt bidra till en snabbare omställning av samhället.