Säljmaterial för er försäljning

Säljmaterial & varuprover

Se hur det säljmaterial ser ut som gruppen kommer använda sig av.
Sälj populära produkter

Välkomstbrev

Gruppen får ett välkomstbrev med info kring borsten, hur en försäljning går till, exempel på er förtjänst, försäljningstips m.m..

Behåll 50% av försäljningen

Beställningslista

Beställningslistor till alla säljare är givet. Perfekt för att hålla koll på sin försäljning, men också för att lägga ut på föräldrars arbetsplatser.

Ekologiskt & miljövänligt

Varuprov

Med alla infopaket / försäljningsstarter så skickar vi med varuprov så alla får chansen att klämma och känna på det som ni kommer sälja.

Säljmaterial – gör skillnaden

Det säljmaterial som vi tillhandahåller är tänkt att hjälpa er på traven, och förenkla er försäljning. Beställ ett infopaket och se trycksakerna med egna ögon, eller kika på bilderna nedan. Högerklicka för att spara som PDF.

Gruppen får ett välkomstbrev med tips och trix + varuprov. Ledaren får ett dokument för sammanställning och alla säljare får 2 beställningslistor.

Ni får ett välkomstbrev

Välkomstbrev

När ni beställer ett infopaket, eller startar en försäljning, får ni vårt välkomstbrev. Här kan ni läsa hur en försäljning går till och hur mycket ni kommer tjäna. På baksidan har vi tips som kan hjälpa er i er försäljning, information kring våra bambutandborstar och lite annan matnyttig information.

Läs i välkomstbrevet om:
– Hur en försäljning går till
– Hur mycket ni tjänar
– Bambutandborsten
– Försäljningstips

Beställningslistor till alla säljare

Beställningslistan

Det är beställningslistan som du har med dig när du är ute och säljer. Skriv ner vem som köpt vad så är det en enkel match att dela ut produkterna efter slutförd försäljning. Det blir också enklare för den som är försäljningsansvarig att veta hur många gruppen sålt totalt.

Formuläret innehåller:
Framsida
: Plats för ditt namn + förening/skola & swishnr.
Baksida: Plats för att ta upp beställningar

Alla i gruppen får två beställninglistor, en ni kan ha med er när ni säljer och en till föräldrarnas arbetsplatser. Tips: Var inte blyg för att klicka på länken, ladda ner som PDF och skriv ut fler.

Rekoval - Master Sheet

Master Sheet för sammanställning

Detta dokument har vi tagit fram till den som ansvarar för försäljningen. Vi kallar det Master Sheet, andra kallar det sammanställning. Här kan alla säljares bedrifter summeras, vilket gör det enkelt när försäljningen är avslutad och vi ska skickar ut de produkter ni sålt.

säljmaterial - varuprover

Varuprov

Vi skickar ut en borste till alla som beställer ett infopaket, eller startar en försäljning. Vi tänker att det är viktigt att alla får titta och känna på det som ni faktiskt ska sälja.

Var en del av lösningen

Hjälp oss göra världen till en bättre plats

Det är fler och fler idag som väljer att köpa klimatsmarta produkter. Men det är fortfarande många som inte är medvetna om att det finns klimatsmarta alternativ som är relativt billiga. Vårt miljöansvar tar vi genom att nå de som inte aktivt själva söker klimatsmarta alternativ, och på så sätt bidra till en snabbare omställning av samhället.