Så fungerar försäljningen

Så går det till

Så här enkelt är det att komma igång med en försäljning.
Starta en försäljning
Starta en försäljning

1. Utse en kontaktperson. Kontaktpersonen är myndig och ansvarar för kontakten med oss, försäljningen, och är den som slutligen betalar fakturan.

2. Starta en försäljning och ange hur många säljare ni år, så skickar vi ut säljmaterial till alla i gruppen.

Ta upp beställningar
Ta upp beställningar

Hur varje säljare tar upp sina beställningar är olika för alla, allt som funkar är bra.

Vanliga kunder är vänner till familjen, släktingar, grannar och framförallt föräldrar och deras arbetsplatser. Ett beställningsformulär på föräldrarnas jobb brukar vara en guldgruva.

Tips: Håll hårt i era beställningsformulär, de kommer vara guld värda när det är dags för kontaktpersonen att summera.

Leverera & få betalt
Leverera
& få betalt

1. När ni är klara med försäljningen samlar kontaktpersonen in alla säljares beställningsformulär och sammanställer hur många paket som gruppen sålt.

2. Kontaktpersonen hör av sig till oss som skickar ut lika många paket som sålts.

3. Kontaktpersonen betalar fakturan inom 14 dagar, en faktura som är på 50% av er totala försäljning. Resterande 50% behåller ni själva inom gruppen.

Ekologiska tandborstar i bambu

Ni säljer våra 5-pack ekologiska bambutandborstar i blandade färger för 150kr/paket och behåller hälften av försäljningen.

5 färger på borstarna

Rekoval Logo Valter

Starta en försäljning

Fyll i formuläret nedan så är ni igång med försäljningen om ett par dagar.

Försäljningsansvarig:

Gruppen:

Tjäna pengar till er grupp

Tjäna pengar till er grupp, oavsett om ni är en klass som ska på klassresa eller ett lag som ska på cup. Sälj ekologiska tandborstar i bambu och behåll 75kr per sålt paket (50% av försäljningen).

27

Säljare
i gruppen

15

Paket säljer
alla i gruppen

405

Paket har ni
sålt totalt

30.3K

Blir gruppens
välförtjänta vinst

Ni får ett välkomstbrev

Urtjusigt säljmaterial.

När ni startar en försäljning får skickar vi ut allt säljmaterial som ni behöver. Det är ett välkomstbrev till gruppen och två beställningslistor till varje säljare. Självklart skickar vi med en bambutandborste så alla i gruppen får klämma och känna på den. Klicka på länken nedan för att se allt säljmaterial, om du vill spara på miljön.

Tips: Skriv ut flera beställningslistor om du behöver.


Tjäna mest på att sälja till klassen

Behåll 50% av försäljningen

Vi erbjuder en hög förtjänst, behåll hälften av det ni säljer! Låta säga att 25.000kr är målet och ni är 25st säljare – Då behöver ni sälja 13 paket var för att nå ert mål.

Tjäna 75kr per sålt paket

Var en del av lösningen

Hjälp oss göra världen till en bättre plats

Att tänka och agera hållbarhet är en naturlig del i vår verksamhet. Rekoval ska alltid sträva efter att minimera den negativa miljöpåverkan. Omsorgen om miljön ska påverka verksamheten och ingå som en central del i det dagliga arbetet.

Rekoval ska spela en aktiv roll i att lyfta hållbarhetsfrågor i hela värdekedjan och det bästa vi kan göra för miljön är att minska vårt miljöskadliga avfall. Det uppnår vi genom att tänka på vad vi konsumerar och återanvända det vi har. Därför är rekovals huvudsakliga bidrag primärt att påverka hur människor konsumerar.