Det här säljer ni - bambutandborstar

Det här säljer ni

Ekologiska tandborstar i bambu

Ni säljer våra 5-pack ekologiska bambutandborstar i blandade färger för 150kr/paket och behåller 50% av försäljningen.

Sälj populära produkter
Ekologisk bambu

Handtaget är gjort av nedbrytbar Moso-bambu som odlats både ekologiskt och hållbart.

Behåll 50% av försäljningen
95% Nedbrytbar

Ta bort (och återvinn) själva borsten i nylon, återvinn eller kompostera sedan handtaget.

Ekologiskt & miljövänligt
Borst från DuPont

Vi använder marknadens bästa och mest hållbara material för själva borsten, Nylon-6 från Dupont.

Bästis med naturen
Bästis med naturen

Plast bryts aldrig ner, aldrig nånsin. Bambu blir ett med naturen redan efter ett par månader.

Det här säljer ni - bambutandborstar

Nedbrytbart skaft

Skaftet på våra borstar är gjort av ekologiskt odlad bambu som är 100% nedbrytbart. Bambusorten kallas Mosu och är en sort som pandorna inte äter, utan som odlas för tillverkning och produktion. Bambu är ett utmärkt material för tandborstar då det är naturligt antibakteriellt och starkare än trä. Handtaget är utformat för att ge ett bra grepp och ytan är behandlad med veganskt vax för att förhindra att man får flisor i munnen vid användning samt skydda den från vatten.

När du borstat klart så avlägsnar du borsten i nylon och återvinner det som plast. Handtaget kan du sedan kompostera, lägga i matsoporna eller använda som stöd till en trött gammal blomma. På 4 månader kommer skaftet helt ha brutits ner.


Ekologiska tandborstar är dom bästa borstarna

Ekologiska tandborstar är dom bästa borstarna

Detta är det mest ekologiska sättet att borsta tänderna på. Bambu, som egentligen är ett gräs, kan växa upp till 90cm på ett dygn vilket gör det till en av de snabbast växande plantorna som ej behöver bekämpningsmedel eller konstgödsel. Bambu är tacksamt att odla ekologiskt.

Borsten är det enda som inte är nedbrytbart, utan den är gjord av nylonstrån. Samma strån som sitter i traditionella tandborstar i plast, från marknadsledande DuPont. Det finns alternativ till nylon som dessvärre inte är alls lika bra, i slutändan är en bra munvård det viktigaste.

Tjäna pengar till klubben eller laget

Tjäna pengar till klubben eller laget snabbt och enkelt. Sälj ekologiska tandborstar i bambu och behåll 75kr per sålt paket (50% av försäljningen).

30

Säljare
i gruppen

15

Paket säljer
alla i gruppen

450

Paket har ni
sålt totalt

33.7K

Blir gruppens
välförtjänta vinst

Marknadsledande borst


Marknadsledande borst

Själva borsten är gjord av nylonstrån (Nylon-6) från Dupont som är helt avsedda för dental användning och självklart helt BPA fri, finns i flera olika färger. Vi har valt att använda en mjuk borste då detta rekommenderas av tandläkare och ger en bra massage av tandköttet.


Återvunnen kartong


Återvunnen kartong

Alla borstarna är individuellt förpackade i en egen kartong, som i sin tur ligger 5st i ett större paket. Alla kartongerna är, såklart, gjorda av återvunnen kartong för att göra hela paketet till en miljövänlig historia.

Vår designer har valt att göra all grafik med ett havstema, då det är invånarna i våra hav som är dom blir absolut mest lidande av miljöproblemen.


5 färger på borstarna

Blandade färger

Varje paket kommer med 5st borstar i blandade färger.

Borsten är mjuk för att ge en så skonsam tandborstning som möjligt.

Var en del av lösningen

Hjälp oss göra världen till en bättre plats

Att tänka och agera hållbarhet är en naturlig del i vår verksamhet. Rekoval ska alltid sträva efter att minimera den negativa miljöpåverkan. Omsorgen om miljön ska påverka verksamheten och ingå som en central del i det dagliga arbetet.

Rekoval ska spela en aktiv roll i att lyfta hållbarhetsfrågor i hela värdekedjan och det bästa vi kan göra för miljön är att minska vårt miljöskadliga avfall. Det uppnår vi genom att tänka på vad vi konsumerar och återanvända det vi har. Därför är rekovals huvudsakliga bidrag primärt att påverka hur människor konsumerar.