Tjäna pengar till klubben eller laget

Tjäna pengar till klubben eller laget

Sälj våra ekologiska produkter och tjäna en rejäl grön slant till klubben eller laget.

Tjäna pengar till klubben eller laget

Tjäna pengar till klubben eller laget snabbt och enkelt. Sälj ekologiska tandborstar i bambu och behåll 75kr per sålt paket, alltså 50% av hela er försäljning – från första kronan.

30

Säljare
i gruppen

15

Paket säljer
alla i gruppen

450

Paket har ni
sålt totalt

33.7K

Blir gruppens
välförtjänta vinst

Gothia Cup, Swedish Open, ridläger eller golfläger?

Om det något ni är sugna på så har ni säkert klurat ut att ni behöver få in rejäl slant för att göra resan till verklighet. Kanske behöver ni tips på försäljning till klubben? Det går att tjäna pengar på att arrangera loppisar, disco eller sälja kakor. Men det räcker oftast inte långt, och tar mycket tid i anspråk.

En produkt som alla behöver är mycket enklare att sälja till laget, och varför inte en populär sådan där ni behåller 50% av hela försäljningen? Tjäna pengar till laget samtidigt som ni gör miljön en tjänst. Tips: På cuper.se kan ni söka på i princip alla cuper som arrangeras i Sverige.

Hur mycket vill ni tjäna?0.00SEK

Ovan ser ni gruppens förtjänst. (sen finns det en del bonusar också)

Rekoval Logo Valter
Sälj populära produkter
Lättsålda och
populära produkter

Ni säljer en ekologisk tandborste i bambu, en produkt alla använder. Priset är satt så att alla har råd, vilket gör det enkelt för er att sälja till klubben.

Behåll 50% av försäljningen
Ni tjänar bäst hos oss
(50% ren förtjänst)

Er grupp behåller alltid hälften av försäljningen, vilket är mer än hos våra konkurrenter. Säljer ni t.ex. 400 paket för 150kr/st så tjänar ni 30.000kr till laget.

Ekologiskt & miljövänligt
Sälj ekologiska
tandborstar i bambu

Ni säljer ekologiska bambutandborstar med nedbrytbart skaft och borst i Nylon-6. Kommer i 5-pack, indivduellt packade packade i återvunnen kartong.

Sälj först - Betala sen
Sälj först – Betala sen

Ni behöver aldrig ligga ute med pengar. När ni säljer våra produkter får ni själva alltid betalt först. När försäljningen är slutförd betalar ni oss hälften.

Lättsålt deluxe
Ekologiskt och miljövänligt

Våra borstar är miljövänliga och ekologiskt framställda, samtidigt är de lika bra som de miljöovänliga originalen. Förnyelsebart är alltid bättre än plast.

Hägrar klassresan?
Hägrar klassresan?

Gör då slag i saken. Snacka ihop er, starta en försäljning, ta sen upp beställningar. Få sen hem borstarna, dela ut dom och behåll hälften av hela försäljningen.

Tjäna pengar till laget – Så här mycket tjänar ni

10K

Sälj 133 paket

Är ni 30 i laget och alla säljer 4.4 paket var i snitt så tjänar ni 10.000kr.

25K

Sälj 400 paket

Är ni 30 i laget och alla säljer 13.3 paket var i snitt så tjänar ni 10.000kr.

50K

Sälj 666 paket

Är ni 30 i laget och alla säljer 22.2 paket var i snitt så tjänar ni 10.000kr.

Ekologiskt & lättsålt

De produkter ni säljer är inte bara ekologiska – utan vad alla behöver. Lättsålt.

Om alla i laget gör sitt yttersta tjänar ni pengarna till laget eller klubben som ni behöver i ett kick, når ert mål och kan boka den där cupen. Fler tips på försäljning till laget eller klubben behöver ni inte. Tänk på att ni betalar aldrig något till oss innan ni själva fått betalt, ni tjänar alla pengar helt riskfritt. Som grädde på moset står vi för frakten av er beställning.

Var en del av lösningen

Hjälp oss göra världen till en bättre plats

Att tänka och agera hållbarhet är en naturlig del i vår verksamhet. Rekoval ska alltid sträva efter att minimera den negativa miljöpåverkan. Omsorgen om miljön ska påverka verksamheten och ingå som en central del i det dagliga arbetet.

Rekoval ska spela en aktiv roll i att lyfta hållbarhetsfrågor i hela värdekedjan och det bästa vi kan göra för miljön är att minska vårt miljöskadliga avfall. Det uppnår vi genom att tänka på vad vi konsumerar och återanvända det vi har. Därför är rekovals huvudsakliga bidrag primärt att påverka hur människor konsumerar.