Starta en försäljning idag

Starta en försäljning

Starta en försäljning

Kul! Då kör vi igång och tjänar pengar åt er. Vi börjar med att kontaktpersonen fyller i formuläret nedan, sen slår vi en signal för en kort avstämning om några dagar.

Vad får vi hem för material?

Ni får hem ett paket som innehåller broschyrer, beställningslistor och varuprover till alla säljare. Behöver ni fler beställningslistor eller vill skicka broschyren till mormor så går det bra att ladda hem fler på länkarna nedan.

Beställ ett gratis infopaket till klassen

Så här mycket kan ni tjäna:0.00SEK

Ovan ser ni gruppens förtjänst (exklusive bonus för försäljning & rekrytering).


Detta får alla säljare

Efter ni startat en försäljning skickar vi hem ett säljpaket till kontaktpersonen, alla säljare får varsin broschyr, två beställningslistor och en bambutandborste.

Beställ infopaket - katalogen
Broschyr

Broschyren innehåller all info ni behöver kring försäljningen. Ni kan också läsa mer om bambutandborstar, bambu, plast samt tips och trix som gör er försäljning mer lyckad. Alla säljare får varsin

Trycksaker - Beställningslistor
Beställningslistor

Beställningslistan är navet i försäljningen, här skriver ni upp vem som vill köpa vad. Alla säljare får 2st, behöver ni fler går det bra att ladda ner PDFen och skriva ut den.

Starta försäljning - varuprov
Varuprover

Kontaktpersonen kommer få X antal 5-pack med individuellt packade bambutandborstar i blandade färger. Alla säljare får varsin borste, perfekt att visa upp under försäljningen.


Vanliga frågor kring försäljningen

Var en del av lösningen

Dra ert strå till stacken för att göra världen till en aningen bättre plats.

Det är fler och fler idag som väljer att köpa klimatsmarta produkter. Men det är fortfarande många som inte är medvetna om att det finns klimatsmarta alternativ som är relativt billiga. Det var inte så förut, men tiderna ändras till det bättre.

Vårt miljöansvar tar vi genom att nå de som inte aktivt själva söker klimatsmarta alternativ, och på så sätt bidra till en snabbare omställning av samhället.