Starta en försäljning idag

Starta en försäljning

Starta en försäljning

Kul! Då kör vi igång och tjänar pengar åt er. Vi börjar med att kontaktpersonen fyller i formuläret nedan, sen slår vi en signal för en kort avstämning om några dagar.

Försäljningsansvarig:

Gruppen:

Vad får vi hem för material?

Ni får hem ett paket som innehåller välkomstbrev, beställningslistor och varuprov att kika på. Behöver ni fler beställningslistor eller vill skicka broschyren till mormor så går det bra att ladda hem fler på länkarna nedan.

Beställ ett gratis infopaket och börja sälja till klassresa

Så här mycket kan ni tjäna:0.00SEK

Ovan ser ni gruppens förtjänst (exklusive bonus för försäljning & rekrytering).


Detta får gruppen

Efter ni startat en försäljning skickar vi hem ett säljpaket till kontaktpersonen, alla säljare får varsin broschyr, två beställningslistor och en bambutandborste. Den som är försäljningsansvarig får även ett s.k. Master Sheet för summering.

Ni får ett välkomstbrev
Välkomstbrev

Gruppen får ett välkomstbrev med info kring borsten, hur en försäljning går till, exempel på er förtjänst, försäljningstips m.m.

Beställningslistor till alla säljare
Beställningslistor

Beställningslistan är navet i försäljningen, här skriver ni upp vem som vill köpa vad. Alla säljare får 2st, behöver ni fler går det bra att ladda ner PDFen och skriva ut den.

Varuprov till gruppen
Varuprover

Alla som beställer ett infopaket eller startar en försäljning får med varuprover. Ni får en borste (i hemlig färg) så alla säljare får klämma och känna på det som ni kommer sälja.


Vanliga frågor kring försäljningen

Var en del av lösningen

Dra ert strå till stacken för att göra världen till en aningen bättre plats.

Det är fler och fler idag som väljer att köpa klimatsmarta produkter. Men det är fortfarande många som inte är medvetna om att det finns klimatsmarta alternativ som är relativt billiga. Det var inte så förut, men tiderna ändras till det bättre.

Vårt miljöansvar tar vi genom att nå de som inte aktivt själva söker klimatsmarta alternativ, och på så sätt bidra till en snabbare omställning av samhället.