försäljning - sagano uf

Sagano UF

En Brommaklass ville ta fram egna bambutandborstar, så det fixade vi. 100 paket köpte dom.

En klass i Bromma med ledning av Hugo startade ett UF, som är ett företag för ungdomar som inte är myndiga. Istället för att sälja våra borstar undrade de om vi inte kunde ta fram ett paket med deras logga på. Visst kunde vi det. Så vi tog fram en logotyp, designade de små kartongerna och den stora lådan tills de var nöjda.

Kul grej! Funkade supersmidigt att beställa via Rekoval, blev t.om. billigare än om vi själva skulle beställa från Kina!

Hugo, kontaktperson

Köptillfälle: 21/12 2020
Antal paket: 100st

Vi tog hand om hela processen från att ta fram design, lägga ordern mot vår fabrik, få deras leverans och skicka vidare den till Sagano UF. Så några veckor efter designen var klar hade Sagano UF 100st 5-pack levererade till sig. Såvitt vi vet så har de sålt dem och tjänat sig en hacka.

försäljning - sagano uf

Leave a Reply